13-05-08

Moederweekend

Een ingekaderde kleurige tekening van een vervaarlijk vuurspuwende draak en vechtende riddertjes, een bos rozen, een versierd pralinedoosje met eigenhandig in kleurige folie ingepakte dierenchocolaatjes, een briefje met een liefdesverklaring, veel kussen en knuffels en "ik vind jou zo lief"jes en een zonovergoten verblijf tussen de fruitboompjes in Borgloon. Als dat geen verwennerij is voor moederdag. Danku, schatjes, ik zie jullie ook graag!

Trouwens, geheel naast de kwestie, maar: fietsen in Haspengouw, als niet al te fervent wielertoerist, is een kwelling voor de poep (pardon, zitvlak voor d'ollanders); fietsen in Haspengouw is ook een beproeving voor de bilspieren; het landschap aldaar is wonderschoon en kan wedijveren met Ardennen en Moeselstreek; het is redelijk frustrerend om dagenlang tussen de fruitbomen te vertoeven en voortdurend met de neus op de plaatselijke bedrijvigheid te worden gedrukt, zonder ook maar één blozend appeltje te kunnen verorberen (wegens: gesloten winkels, geen tas om de kilo, te koop in een automaat langs de weg, te kunnen vervoeren en aan de 'bomen' enkel restanten van bloesems). Het eten komt er overvloedig (de drank ook) en de mensen zijn uiterst vriendelijk. Allen daarheen, zou ik bijna zeggen, maar dan wordt het er wellicht té druk.

decorationdecoration 

11:36 Gepost door Stientje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad een mooie streek. Ik was er vorig weekend ook, niet om te fietsen maar om wijn te proeven. Ja, ja, daar wordt ook wijn gemaakt (van wisselende, maar soms zeer goede kwaliteit)

Gepost door: veerle | 14-05-08

De commentaren zijn gesloten.