14-02-08

Lof der lompigheid, maar wel in stijl

Kent u ze ook? Die dagen waarop Murphy u op de voet volgt. Neem dat laatste in mijn geval letterlijk. Mijn dag begon namelijk met een zalige, warme douche, waarna ik mij zoals gebruikelijk saunagewijs met ijskoud water wilde afspoelen. Kwestie van het hart wat te laten pompen en de weerstand op te bouwen. Helaas had ik in al mijn slaperigheid de knop blijkbaar niet naar koud gedraaid, maar eerder andersom. U kunt zich mijn oerkreten misschien voorstellen, toen ik de douchestraal vervolgens moedig op mijn voet richtte.

Vervolgens begaf ik mij, half hinkend en vloekend, naar de school van oudste zoon voor een clb-bespreking. Blijkbaar rommelt mr. M. ook met mijn agenda, want ik was een week te vroeg op het appèl. Maat en rit voor niks, dus.

Uiteraard had de grapjas er nog geen genoeg van, want thuisgekomen verstrikte de pijnlijke voet van uw Stien zich in haar stijlvolle lange rok, smakte haar tegen de aardkorst en stuurde daarbij de toren pasgeplooide propere was in haar armen, als parachutjes de lucht in. Mooi, dat wel.

Afin, aangezien de dag pas half om is, hoed ik mij voor verdere exploten en hou het verder bij de veilige zetel.

 

15:48 Gepost door Stientje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

"Ge overdrijft" Dat verstrikken had ook buiten kunnen gebeuren met allerlei mensen rondom je en stel je voor dat je rok toen was losgekomen...
Hihi, ik zoek alvast dekking.
Niettemin, sterkte in deze moeilijke tijden.

Gepost door: Momus | 15-02-08

Zeg uw glas wijn, dat ge ongetwijfeld tot u moest nemen om te bekomen, is toch niet omgevallen?

Voor de rest: heel herkenbaar die Murphy toestanden.

Gepost door: LTF | 15-02-08

De commentaren zijn gesloten.