04-02-08

Een fijn idee

Op een mooie dag had iemand van mijn intussen al lang niet meer virtuele vrienden op ons favoriete webforum een fijn idee: laten we een groepsblog starten! De reacties konden op z'n zachtst gezegd euforisch enthousiast worden genoemd en leidden in no time tot 16 pagina's koortsige forumhyperactiviteit uit enkele onverwachte hoeken (die in en uit principe tevoren toch eerder de lethargie hoog in het vaandel droegen). Evenzeer in no time zag  Jutblogt het licht - ongeveer even snel en net zo heerlijk overenthousiast als het forum zelf indertijd. Indien de analogie mag standhouden, is deze blog dus een succesvol bestaan beschoren.

Maar. Echter. Edoch. Evenzeer na 1 dag, 3 topics en vele pagina's oeverloos gezever over wie en waarom en hoe en wat en weddenschappen en pogingen tot omkoping en vermoede zwangerschap en achterdocht en wijze woorden en misverstanden en ... later (één dag, mensen, één kort, winters dagje) vertoonde het aanvankelijke samenhorige enthousiasme al de eerste barstjes. Voorlopig nog toegedekt met de mantel der zennigheid.

Ik ben benieuwd, lieve lezer. Benieuwd naar het resultaat van dit hooggegrepen initiatief. Benieuwd (met een klein anticipatief rillinkje - aangenaam of bevreesd, dat laat ik aan uw verbeelding over) naar de discussies, de lengte van de tenen en de dikte van het vel (en niet in de laatste plaats het mijne). Benieuwd naar de al dan niet verhoopte vrouwencatchmatch hier en daar. Benieuwd naar de terugblik, na lang of korte tijd misschien: zullen we toppen scheren (en hoe hoog?) of met geamuseerd schouderophalen kijken naar ons al dan niet jeugdig enthousiasme?

Wat er ook van worde, één ding hopen we met zijn allen: Mogen we niet verzuipen in de okselvijvers van de redactieraad. De zwembandjes en neusknijper liggen al klaar - voor het geval dat.

Stien, een moedige zwemster

11:27 Gepost door Stientje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.