15-11-07

Vuilnis, comunautair gehakketak en een reisje

Het vuilnis staat er nog steeds, maar er wapperen ook nog meer driekleuren aan de gevels. Hmpf. En en en, vandaag was ik bijna zelf een wandelende driekleur, gelukkig heb ik dat gele sjaaltje toch maar laten liggen.

Beste lezer, hoe lang duurt het nog vooraleer onze buur langs rechts zijn Vlaamse Leeuw uithangt?

Tussen al dat communautair gehakketak, waarbij mijn liefste zich helaas nogal sterk betrokken voelt (helaas voor mij, omdat ik geen zin heb in communautair gehakketak in mijn living), hebben wij een reis geboekt. Hoera! Met pasen zoeken we de zon op, alstgodbelieft. In Marrakesh meer bepaald, met een kindvriendelijke formule en veel aandacht voor de plaatselijke cultuur: broodjes bakken in een gemeenschappelijke oven, koken en eten bij een lokaal gezin, henna op de handen, naam in het Arabisch leren schrijven, tochtje op ezelrug door (een stukje van) het Atlasgebergte enz. Samen met een bevriend koppel en hun kinderen. Uiteraard hebben we wel enige kleine twijfels omtrent het aanpassingsvermogen en de eetgoestingskes van oudste zoon, maar het vertrouwen overheerst: dat loopt wel los.

13:01 Gepost door Stientje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Waw, tof, Marrakesh! Zou ik ook wel willen, maar ik zie er wat tegenop met onze kadees... Ik wacht even af hoe het bij jullie meevalt ;-)

Gepost door: kim | 15-11-07

Amai, klinkt heel spannend allemaal. Broodjes uit een gemeenschappelijke oven, hmmmm, daar kan uwen oudste toch geen probleem mee hebben?

Gepost door: ctm | 16-11-07

De commentaren zijn gesloten.